Online support

Een pagina bewerken en bewerkingen publiceren


1

Pagina bewerken

Veranderen van content en functionaliteiten is simpel.
Meld je aan op op je site (links onderin)
Ga (net zoals je dat normaal zou doen) naar de pagina die je wil bewerken.

  1. Om te beginnen met het maken van wijzigingen in je pagina, klikt u op knop Bewerken in de werkbalk boven.
     
  2. De 'Bewerken' knop is veranderd in 'Bewerkmodus', nu kan je de pagina bewerken.

Lees ook:
Inloggen / Uitloggen

2

Blok bewerken 

Om alle blokken die je kan bewerken verschijnt een rode stippellijn.

Wat zijn blokken? Er zijn veel verschillende blokken zo kan een blok tekst een afbeeling of een filmpje zijn. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, bekijk de mogelijkheden hier.

Klik op het element wat je wil aanpassen. Je krijgt de keuze het te bewerken, verwijderen, verplaatsen, te kopieren (dan kan het het later op een andere plek of pagina weer gebruiken) of om het ontwerp van dit element aan te passen. 


lees ook:
Blokken toevoegen / Pagina's beheren

3

Nieuw blok toevoegen

Je kan makkelijk nieuwe blokken toevoegen door op add_plus.png Toegoeven aan [naam] te klikken. Kies vervolgens wat voor een blok je wil toevoegen. Je kan een blok plakken of toevoegen of een layout toevoegen.


lees ook:
Blokken toevoegen /  Blokken  /  Layout toevoegen /  Pagina's beheren

4

Bewerkingen opslaan

Als je tevreden bent met je aanpassingen dan moet je nog zorgen dat de aanpassingen opgeslagen worden. Je kan de bewerkingen live zetten of zo opslaan dat alleen jij de aanpasingen kan zien.

De aanpassingen opslaan doe je door naar de Bewerkmodus knop te gaan (linksboven in Weppr) maak daar de volgende keuze;

  • Bewerkingen publiceren 
    Dit zet je aanpassingen live voor alle bezoekers. Iedereen kan de aanpassingen dan zien.
     
  • Bewerkingen opslaan 
    De bewerkingen worden alleen voor jou opgeslagen. Alleen jij als je bent ingelogt kan de bewerkingen dan zien. Rechtboven de pagina staat dan een knop 'Versie goedkeuren' hiermee zet je de versie live voor je bezoekers.
     
  • Bewerkingen negeren 
    Dit zorgt ervoor dat alle aanpassingen die je hebt gedaan ongedaan worden gemaakt. Kies hiervoor als je denk het je iets niet goed hebt gedaan of als je niet tevreden bent met je aanpassingen.
     

Versies
Je kan je bewerkingen een naam geven. Zo kan je onder 'versies' makkelijk een oude aanpassing weer terug zetten.