Terug

1. Aanmelden

1

Aanmelden

Op www.weppr.com kun je rechts boven op 'Website maken' klikken om te beginnen.

Vul je e-mailadres en (tijdelijke) naam voor je website in. Ga akkoord met onze voorwaarden en klik op start. Binnen één minuut ontvang je een e-mail met jouw gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en de link om je website klaar te zetten. Klik op de link en de rest gaat vanzelf.

Let op je website wordt op een tijdelijke link geplaatst totdat jij een domeinnaam koppelt.
Deze naam wordt: jouwingevuldenaam.weppr.com

2

Aan de slag!

Je website is klaar om aan de slag te gaan. Nu zorgen dat je je eigen design maakt en je teksten en afbeeldingen toevoegt.
Om te beginnen moet je inloggen op de site. Dit kan altijd links onderin via de 'Aanmelden' link. Gebruik de gegevens uit je e-mail om toegang te krijgen.

Je mag Weppr 14 dagen gratis proberen. Na betaling kun je een domeinnam toevoegen en je e-mail account aanmaken / gebruiken.

Heel veel plezier!